U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Harry Woldendorp. Sinds 1985 vervul ik managementfuncties (manager; directeur; bestuurder) in de gezondheidszorg; daarnaast ben ik al 25 jaar bezig met adviesopdrachten in de zorg. Ik vind het belangrijk (en leuk) om de positie van cliënten (eigen regie) en professionals (autonomie) te versterken en organisaties zo in te richten dat ze slim werken. Het gaat om het centraal stellen van organiseren. Vandaar dat ik met mijn partners de Platform Verbinden met Zorg heb opgericht.

Sander Duindam. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de zorgsector in de rol van 'vertaler' van bedrijfsprocessen naar ICT oplossingen. De administratieve druk op zorgverleners is steeds groter geworden, waardoor de tijd en aandacht voor het daadwerkelijk leveren van de zorg onder druk staat. Met Platform Verbinden met Zorg wil ik samen met mijn partners ervoor zorgen dat de zorgprofessional weer de volledige aandacht kan geven aan het leveren van de zorg, waardoor cliënten prettig in hun eigen omgeving kunnen blijven.

Eelco Stieltjes. Ik heb 20 jaar ervaring  bij zowel commerciële ondernemingen als bij middelgrote instellingen in de zorgbranche. De laatste 6 jaar heb ik gewerkt als (onafhankelijk) consultant en projectleider bij zorgorganisaties welke een (technische) transitie doormaken. Mijn werkvreugde haal ik uit het directe en intensieve contact met medewerkers uit de zorg om samen (financiële) processen en systemen te optimaliseren om op deze manier mee te bouwen aan wendbare en beheersbare

Stijn van Beurden. Als HBO verpleegkundige ben ik vanaf 2010 4 jaar werkzaam geweest binnen in het Zichtbare Schakelproject in de wijk Utrecht Overvecht; een uitdagende en brede functie binnen de wijkzorg! Sinds 2015 ben ik adviseur kwaliteit en beleid ‘Zorg aan Huis’ bij Vivium Zorggroep en hier ben ik ook betrokken bij verschillende projecten rondom zorginnovatie in de thuiszorg. Daarnaast heb ik ervaring als trainer/docent; voor de module ‘vakbekwaam indiceren’ van de Stichting Bevordering Wijkverpleegkunde (SBW) heb ik bij diverse organisaties in het land les gegeven over de transities in de zorg en specifiek het indiceren van zorg door wijkverpleegkundigen.

Thomas Woldendorp. Vanuit een commerciële achtergrond ben ik vaak bezig geweest met innovatieve concepten. Zo ben ik terecht gekomen bij Platform Verbinden met Zorg die ernaar streven om de kwaliteit in de zorgsector te verhogen. Met een energiek team, waar ik zelf de marketing doe, proberen we de kwaliteit van de zorg per individu te verbeteren.

Greet Kapressy. Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als management-ondersteuner (directiesecretaresse, managementassistente, officemanager) in profit en non-profit organisaties. Ik ben het aanspreekpunt van de organisatie en vind het belangrijk om zaken zo goed mogelijk te organiseren en te structureren. Bij Platform Verbinden met Zorg ben ik  op mijn plek in een team met gemotiveerde, ontspannen professionele collega’s die streven naar kwaliteit en samenwerken om het einddoel te bereiken.